Afegir aplicació GestIB a la pantalla d’inici de dispositius mòbils

Amb el canvi constant de les versions dels sistemes operatius dels dispositius mòbils la Conselleria d’Educació ha decidit no mantenir l’app del GestIB. Tot i això, es pot continuar emprant-ho amb les mateixes condicions que amb l’app afegint l’aplicació a la pantalla d’inici del mòbil seguint les instruccions de la següent pàgina web: Gestib en els dispositius mòbils.

Disculpau les molèsties

Con el constante cambio de las versiones de los sistemas operativos de los dispositivos móviles la Conselleria d’Educació ha decidido no mantener la app del GestIB. Sin embargo, se puede continuar utilizándolo con las mismas condiciones que con la app añadiendo la aplicación a la pantalla de inicio del móvil siguiendo las instrucciones de la siguiente página web: Gestib en los dispositivos móviles.

Disculpen las molestias