CONSELL ESCOLAR

Estimades famílies,

Com ja us hem notificat via Gestib  aquest any s’ha de renovar el Consell Escolar del centre.

 

  • La primera passa és comprovar que les vostres dades són correctes i estan actualitzades en el cens. Comproveu-ho i si hi trobau algun error, ho heu de comunicar a secretaria.
  • Si us animau a presentar la vostra candidatura, ho podeu fer fins dia 29 d’octubre.

 

Us encoratgem a participar, recordeu que el Consell Escolar és l’òrgan de participació dels diferents sectors de la comunitat educativa. Generalment, el Consell Escolar es troba una vegada per trimestre, tret d’alguna altra reunió extraordinària.

 

Animau-vos a participar!

 

Maó, 18 d’octubre 2021

 

   Maó, 18 de octubre de 2021

Estimadas familias,

Como ya os hemos notificado vía Gestib este año se debe renovar el Consejo Escolar del centro.

El primer paso es comprobar que vuestros datos son correctos y están actualizados en el censo. Comprobadlo y si encontráis algún error,  comunicadlo a la Secretaría.

 Animaros a presentar vuestra candidatura, podéis hacerlo hasta el 29 de octubre.

 

Os alentamos a participar, recordad que el Consejo Escolar es el órgano de participación de los diferentes sectores de la comunidad educativa. Generalmente, el Consejo Escolar se reúne una vez por trimestre, salvo alguna otra reunión extraordinaria.

 

Animaros a participar!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>